Aanstaande zondag 11 maart Expositie en zelf Zeefdruk maken bij de Wheem

9 maart 2018

De Wheem21

Vanaf maart is er een nieuwe expositie in de Gelagkamer van bezoekerscentrum De Wheem. Het thema is Zeefdruk.

Zeefdruk

Medewerkers van het Drukkerijmuseum in Meppel hebben een verscheidenheid aan werken uitgezocht en deze worden geƫxposeerd in de mooie historische Gelagkamer. Het gaat om werken van: Joke Geers, Anne Drisi, Trees van Es en Jan Jager. Ze laten tijdens de expositie verschillende stijlen zien. Zondag 11 maart van 12.00 uur tot 17.00 uur demonstreren medewerkers van het museum de techniek van het zeefdrukken. Ook kunnen bezoekers deze middag hun eigen zeefdrukje maken.

Welkom bij De Wheem

Combineer je bezoek aan de expositie bij De Wheem met een wandeling door het prachtige Reestdal. Vanuit De Wheem starten verschillende routes. Bezoekerscentrum De Wheem is elke zondag geopend vanaf 12.00 uur. Onze vrijwilligers verwelkomen je graag in de gezellige Gelagkamer om te genieten van een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk. En heb je de overheerlijke Reestdalkoek al eens geproefd? Mag je niet missen! De kids kunnen zich vermaken op de deel: spelen in de kinderhoek of de informatieve Dassenburcht bezoeken; het kan allemaal!

Waar en wanneer?

De expositie is vanaf begin maart te zien in de Gelagkamer van bezoekerscentrum De Wheem van Landschap Overijssel, Oud Avereest 22 te Balkbrug. De Wheem is elke zondagmiddag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Zondagmiddag 11 maart is er een demonstratie Zeefdruk en kunnen bezoekers hun eigen zeefdruk maken.


Terug naar nieuws