Basisonderwijs

hooilandje

Ravotten, onderzoeken, spelen, speuren, maar ook lekker aan de slag! Wil jij met je klas aan de slag bij jou in de buurt? Nou dat kan met:

Je school kan de boom in!

Een hartsikke leuk en leerzaam project waarbij je met je klas een stukje natuur onderhoudt bij jou in de buurt. Wij zorgen voor het gereedschap en de deskundige begeleiding, want je gaat wel degelijk echt aan de slag in de natuur! Dus met de zagen, schoppen, snoeischaren en zo!

kikker op handschoen

Hooien in Twente

Deze Twentse klas beheert een hooilandje met heel bijzondere planten- en dierensoorten. Oei, een kikker springt voorbij!

Ook nieuwsgierig?

Neem contact op met Louiset de Vos,  zij kan je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is en hoe we het samen kunnen regelen.

Op stap met de boswachter!

Onze boswachter kan samen met jouw klas een wandeling maken door een natuurgebied van Landschap Overijssel. Onderweg vertelt de boswachter welke dieren er leven, welke planten er groeien en hoe je zo goed mogelijk voor de natuur kunt zorgen. Ook doe je leuke opdrachten waarmee je meer over de natuur te weten komt. Vraag je juf of meester om te bellen met Landschap Overijssel

  • Groepsgrootte: maximaal 25 kinderen
  • Kosten: 50 euro
  • Informatie: Telefoonnumer 06-43002191  (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)