Buitenactiviteiten met je bedrijf

zagen1

"Het is super om een dagje buiten aan het werk te zijn met je collega's"

Samenwerken, gezond buiten bezig zijn en werken aan een mooier landschap in je eigen buurt!

Bij ons kunt u terecht voor een dagje, of dagdeel, samenwerken met uw team in de gezonde buitenlucht op de mooiste plekken van Overijssel. Het is uitdagend werk, met echt handgereedschap en direct resultaat van je werk. Een leuke dag voor een teamuitje, teambuilding of om als collega's een bijdrage te leveren aan natuur&landschap in je eigen omgeving.

Deskundige begeleiding

Deskundige mentoren begeleiden de groepen in het veld. Ze geven uitleg over de werkzaamheden, het veilig gebruik van gereedschap en zijn ook BHV-er in het veld. Het kersje op de taart is de liefde voor natuur&landschap die ze graag met u delen.

Mogelijkheden

Een buitenwerkdag kan op vele manieren worden ingevuld. Deels aan het werk buiten en deels vergaderen in een prachtige groene omgeving behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook denken aan een boeiende excursie met bijvoorbeeld een ecoloog of terreinbeheerder naast de handen uit de mouwen.

Een kop soep en een broodje smaken buiten heerlijk. We denken hierin ook graag met u mee.

Buiten aan het werk met collega's is maatwerk. De kosten hangen dan ook samen met de dag van uw keuze.

 

Erik de Kruif

Erik de Kruif denkt graag met u mee over een mooie en zinvolle buitendag voor uw organisatie.Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden