Excursie: Sporen

18 februari, 2018

reespoor, Clifton Buitink

Een leuke excursie voor het hele gezin! Ga samen met een gids op zoek naar sporen in de natuur. Zondag 18 februari organiseert Landschap Overijssel de excursie ‘Sporen’ op Landgoed Hof Espelo. De excursie start om 13.30 uur vanaf het bezoekerscentrum en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Pootafdrukken, uilenballen, wildpaadjes, uitwerpselen en krabsporen. Dieren laten overal hun sporen achter in de natuur. Maar welk spoor hoort bij welk dier? Is het een vos, uil, vogel, ree of een ander dier? Dat ontdek je tijdens de excursie waarbij je op pad gaat met de gids. En dat er meer is te ontdekken dan je denkt, merk je vanzelf. Want welke sporen laat je bijvoorbeeld zelf achter? De excursie start om 13.30 uur.

Tip: trek stevige schoenen en warme kleding aan.

Praktische informatie

  • De excursie ‘Sporen’ is zondag 18 februari op landgoed Hof Espelo en start bij bezoekerscentrum Het Koetshuis.
  • De bijdrage voor deze excursie is € 3,- per volwassene, €1,50 per kind. Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas. Vergeet u niet uw pas mee te nemen?
  • Het Koetshuis is open van 12.00 tot 16.00 uur en ligt aan de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede aan de Weerseloseweg 259.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en de Nationale Postcode Loterij.

Details


Adresgegevens:
Weerseloseweg 259
Route (Google maps)
Activiteitenkalender
Bezoekerscentrum Hof Espelo
IMAG0106