Excursie Vogels kijken in het Wierdense veld

18 april, 2018

vogel4

Op stap vogelexcursie Wierdense Veld

Landschap Overijssel verzorgt dit voorjaar een aantal bijzondere ‘Op Stap’ vogelexcursies in het Wierdense Veld. Zondag 8 april en woensdag 18 april is er in de vroege ochtend een vogelexcursie. Voor deelname aan deze excursie zijn de kosten 3,- per volwassene en 1,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel of van één van de andere Landschappen, neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. Opgave kan via de website. De ‘Op stap’ excursies worden mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Gids, Jos van Tongeren uit Hellendoorn zal deze ruim twee uur durende vogelexcursies gaan leiden in het Wierdense Veld. De oud-onderwijzer heeft er nog altijd plezier in om kennis over te dragen. Hij komt al vele jaren in het gebied om te zien welke vogels zich in het gebied ophouden. Tijdens deze excursie proberen we een beeld te krijgen welke vogels zich in het Wierdense veld ophouden. Het gaat hierbij om de verschillende soorten broedvogels, maar ook de vogels die tijdens de voorjaarstrek het Wierdense veld nog even aandoen.

Wil je vogels herkennen, handige ezelsbruggetjes leren? Ga dan tijdens deze excursie. Om de groepsgrootte te beperken is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Dit kan via de website van Landschap Overijssel. na aanmelding ontvang je een bevestiging met daarin de exacte startlocatie.Tijdens deze excursie is het verstandig om laarzen te dragen omdat het Wierdense veld natte stukken kent. Honden zijn niet toegestaan. U bent van harte welkom tijdens deze excursie. Aanmelden kan via ondertstaand formulier of door tijdens kantooruren te bellen naar 0529-401731.

Details


Adresgegevens:
Ontvangt u na aanmelden.
Route (Google maps)

Ik doe mee met deze activiteit en meld me aan via het onderstaand formulier of bel: 0529 40 17 31

Aantal deelnemers
Donateurs
Niet-donateurs
Kies een datum (vul eerst het aantal deelnemers in)
Deze activiteit gaat door bij 2 deelnemers. Er is plaats voor 12 deelnemers.

Naam *
Adres
Postcode en woonplaats
E-mailadres *
Telefoonnummer
Donateursnummer
Opmerkingen
Activiteitenkalender