Fête de la Nature: Natuurkaarten maken bij Watermolen Frans

19 mei, 2018

fete de la nature3

Je eigen kaart maken met mooie dingen uit de natuur? Kom op zaterdag 19 mei of zondag 20 mei naar Watermolen Frans. Kinderen maken samen met hun ouders een eigen kaart op handgeschept papier. Deze activiteit is in het kader van het landelijke feest Fête de la Nature. Ook de molen draait volop, het graan wordt gemalen en de molenaar vertelt over vroeger. De middag is van 12.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis.

Ieder jaar wordt op veel plekken in ons land Fête de la Nature gevierd. Een feest van de natuur! Dit jaar is dat zaterdag 19 en zondag 20 mei. Genieten en leuke dingen doen in de natuur staan centraal. Je krijgt een kaart van handgeschept papier en mag je struinen rond de molen naar madeliefjes, blaadjes, mos, takjes en veren. Alles mag je gebruiken om de kaart te versieren. Hoe creatiever, hoe mooier. Je mag de kaart mee naar huis nemen, als aandenken of om aan iemand te versturen. De activiteit is leuk voor het hele gezin.

Praktische informatie

Watermolen Frans ligt aan de Oosteriksweg 26 in Mander en is geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan de kunstkaart, wel wordt een vrije gift op prijs gesteld. Parkeren kan alleen bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8. Vanaf de parkeerplaats loop je over een molenpaadje naar Watermolen Frans. Het paadje is niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Meer informatie over de molens, de Molendag en activiteiten.

Details


Voldoende parkeerplaats
Activiteitenkalender
Bezoekerscentrum het Dal van de Mosbeek
molen van frans   clifton buitink
Hier vind je o.a. Watermolen Frans