Kinderfeestjes op Hof Espelo

Laarzen ind e beek

Buiten is het feest!

Ben je binnenkort jarig? Op Hof Espelo kun je de leukste buitenfeestjes houden! Vanuit het bezoekerscentrum nabij Enschede, Hengelo en Oldenzaal organiseren we kinderfeestjes voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Tijdens het feestje zijn we natuurlijk zo veel mogelijk buiten: het bos in, de hei op of op tocht langs de velden! Slecht weer bestaat niet.

Let op: boek minimaal 1 maand van te voren!

Welke feestjes zijn er?

Elk kinderfeestje is uniek. We willen graag vooraf van u weten hoe oud de kinderen zijn, hoe groot de groep is en of het een groepje stoere rauwdouwers is of juist een groepje lieve elfjes. Op basis daarvan maken we in overleg met u een leuk programma voor ongeveer 2 uur. Natuurlijk speelt ook het seizoen daarbij een rol.

Hoe werkt het?

Om een kinderfeestje te boeken kunt u contact opnemen met Annie Koster, 06 537 275 44. Geef in elk geval de gewenste datum en tijden door, en bovengenoemde informatie over de kinderen. We gaan dan met ons team vrijwilligers een mooi feestje bouwen.

Kosten

Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf €6,50 per kind.

Voorbeelden

Het kabouterpad
Het kabouterpad is een (kleine) speurtocht voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Langs de route staan overal kabouterfiguren, waarop opdrachten, vragen en/of spelletjes staan. Aan het eind van de speurtocht is er voor de kinderen een glaasje ranja.
€6,50 per kind, minimaal 8 kinderen of €50,-.

Fotopuzzeltocht
Een langere speurtocht voor oudere kinderen. Aan de hand van foto's moet de route gezocht worden. Onderweg wat moeilijkere vragen, opdrachten en spelletjes met aan het eind ook weer ranja.
€6,50 per kind, minimaal 8 kinderen of €50,-.

Uilenballen
Uilen eten kleine beestjes zoals muizen met huid en haar op. De onverteerbare etensresten braken de uilen weer uit in de vorm van uilenballen. Met behulp van een loep, stokjes en een determineerkaart gaan we onderzoeken wat er allemaal in zo'n braakbal zit. Na afloop is er limonade.
€6,50 per kind, minimaal 8 kinderen of €50,-.

Nestkastjes
We gaan nestkastjes timmeren. Ieder kind krijgt een bouwpakket van een nestkastje en een hamer.
Onder leiding en met hulp van ouder(s)/ begeleiders en met onze hulp natuurlijk timmeren we de mooiste
nestkastjes. Na afloop is er weer limonade.
€9,50 per kind incl. nestkastje, minimaal 6 kinderen of €50,-.

Bovenstaande voorbeelden zijn ook met elkaar te combineren en natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Bezoekerscentrum Hof Espelo
IMAG0106