Kinderfeestjes op Hof Espelo

Laarzen ind e beek

Buiten is het feest!

Ben je binnenkort jarig? Op Hof Espelo kun je de leukste buitenfeestjes houden! Vanuit het bezoekerscentrum nabij Enschede, Hengelo en Oldenzaal organiseren we kinderfeestjes voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Tijdens het feestje gaan we natuurlijk naar buiten: het bos in, de hei op of op tocht langs de velden! Slecht weer bestaat niet.

Let op: boek minimaal 1 maand van te voren!

In verband met de grote belangstelling momenteel kunnen we niet altijd aan uw verzoek voldoen. Zorg daarom dat u er op tijd bij bent, om teleurstelling te voorkomen.

Welke feestjes zijn er?

Elk kinderfeestje is uniek. We willen graag vooraf van u weten hoe oud de kinderen zijn, hoe groot de groep is en of het een groepje stoere rauwdouwers is of juist een groepje lieve elfjes. Op basis daarvan maken we in overleg met u een leuk programma voor ongeveer 2 uur. Natuurlijk speelt ook het seizoen daarbij een rol!

Hoe werkt het?

Om een kinderfeestje te boeken kunt u contact opnemen met Anneke Tip, telefoon 06 30 19 74 80. Geef in elk geval de gewenste datum en tijden door, en bovengenoemde informatie over de kinderen. Op een later moment wordt u dan teruggebeld door één van de vrijwilligers die het feestje gaat organiseren. Hij of zij zal u een voorstel doen voor een programma en nadere afspraken maken.

Kosten

Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf €6,50 per kind.

Voorbeelden

Het kabouterpad
Het kabouterpad is een (kleine) speurtocht voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Langs de route staan overal kabouterfiguren, waarop opdrachten, vragen en/of spelletjes staan. Aan het eind van de speurtocht is er voor de kinderen een glaasje ranja.
€6,50 per kind, minimaal 8 kinderen.

Fotopuzzeltocht
Een langere speurtocht voor oudere kinderen. Aan de hand van foto's moet de route gezocht worden. Onderweg wat moeilijker vragen, opdrachten en spelletjes met aan het eind ook weer ranja.
€6,50 per kind, minimaal 8 kinderen.

Uilenballen
Uilen eten kleine beestjes zoals muizen met huid en haar op. De onverteerbare etensresten braken de uilen weer uit in de vorm van uilenballen. Met behulp van een loep, stokjes en een determineerkaart gaan we onderzoeken wat er allemaal in zo'n braakbal zit. Na afloop is er limonade.
€6,50 per kind, minimaal 8 kinderen.

Nestkastjes
We gaan nestkastjes timmeren. Ieder kind krijgt een bouwpakket van een nestkastje en een hamer.
Onder leiding en met hulp van ouder(s)/ begeleiders en met onze hulp natuurlijk timmeren we de mooiste
nestkastjes. Na afloop is er weer limonade.
€9,50 per kind incl. nestkastje, minimaal 6 kinderen.

Bovenstaande voorbeelden zijn ook met elkaar te combineren en natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Bezoekerscentrum Hof Espelo
IMAG0106