Help de das en wordt Dassenvriend

jonge dassen

Dasmobiel

De das. Het grootste land-roofdier van Nederland spreekt menigeen tot de verbeelding. Het is nu mogelijk om dassen te spotten vanuit een geur- en geluidsdichte observatiehut die direct naast een dassenburcht staat. Wij zijn ervan overtuigd dat als mensen een das zien, de kans groot is dat ze inzien wat een bijzondere natuur we in Nederland hebben. Natuur die het beschermen waard is. Daarom kan iedereen een bezoek brengen aan de dasmobiel. De opbrengsten van de dasmobiel investeren we in soortegrichte maatregelen voor de das of voor andere soorten.

Wilt u dit unieke project steunen?

Dat kan! Als Dassenvriend laat u uw betrokkenheid bij natuur&landschap zien! 
Met een eenmalige bijdrage van 1500 euro verbindt u zich aan dit project. U ontvangt hiervoor een gratis bezoek voor maximaal 8 personen en uw naam wordt in allerlei uitingen verbonden aan dit project.

Ik wil meer informatie over de mogelijkheden van een Dassenvriend                                 

Breng een bezoek aan de dasmobiel

Wilt u liever alleen een bezoek brengen aan de dasmobiel? Dat kan! Neem vooral uw zakenrelaties, collega's of klanten mee en geniet van het Dassenarrangement voor bedrijven.

Dassenarrangement voor bedrijven:

  • ontvangst met koffie en thee in het bezoekerscentrum
  • presentatie over de das en haar leefomgeving
  • dassen spotten onder het genot van een hapje en een drankje
    De dasmobiel biedt volop mogelijkheden voor een goed gesprek op een unieke plek.

Mogelijkheid voor maximaal 8 personen.

Ik wil meer informatie over het dassenarrangement voor bedrijven                                      

 

Dassenvriend Rova
"Rova heeft als missie een schone, afvalloze leefomgeving voor de burger", vertelt Frank Brouwer, persvoorlichter bij Rova. "Als we dit doortrekken naar dieren als de das kunnen we stellen dat ook zij afhankelijk zijn van een schone en veilige leefomgeving. Gelukkig gaat het de laatste karen goed met de das. Graag leveren wij een bijdrage om dit in stand te houden."
Dassenvriend Hegeman
"Mede in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen steunen wij graag dit mooie initiatief", aldus directeur Herman Hegeman van aannemingsmaatschappij Hegeman. "Het past naadloos bij het feit dat wij als een van de eerste bouwbedrijven ons milieumanagementsysteem hebben laten certificeren. Ook onze FSC-certificering is hiervan een duidelijk voorbeeld."