Ons Witte huis gekozen tot favoriet boshuisje bij Flow

13 maart 2018

Foto Flow

‘t Witte Huis, op landgoed De Horte, is gekozen tot favoriet boshuisje door Flow. Op onze thuisbasis Landgoed De Horte bevindt zich het prachtige Witte Huis. Samen met By Mölle is recentelijk ‘t Witte Huis omgetoverd tot heerlijke buitenplek. Een cultuurhistorisch pareltje uit begin 1900 dat destijds diende als biljarthuisje voor de heer des huizes van het landgoed. Met uitsluitend duurzame, natuurlijke materialen. Eigentijds en comfortabel met de authentieke sfeer van begin vorige eeuw.

Logo By Molle

‘t Witte Huis is het hele jaar door te boeken als sfeervol verblijf om te logeren, vergaderen of te tafelen. Genieten van de seizoenen, de stilte en het weidse uitzicht over de weilanden. Buiten in de besloten tuin aan de royale buitentafel of binnen in het gezellige huis.

Heb je interesse in aanvullende excursies, workshops of teambuilding dan bieden we inspirerende arrangementen. De catering is biologisch met ambachtelijke streekproducten. Ideaal bij een dagje vergaderen maar ook voor een intiem familiediner.

 

 

Je bent van harte welkom!

Voor informatie en reserveringen kun je tercht By Mölle


Terug naar nieuws