Streek-eet-feest!

12 augustus, 2018

LO19762

Streek-eet-feest op Hof Espelo

Samen genieten van oude ambachten en Twentse lekkernijen?

Oude ambachten, lekkere streekproducten en muziek. Daar draait het om tijdens het Streek-eet-feest. Een gezellig evenement voor het hele gezin. Op de akker wordt de rogge op ouderwetse wijze geoogst. Op de streek-eetmarkt proef je bijzondere Twentse producten als bier, kaas, jam en vergeten groenten. Kinderen kunnen zelf stropoppetjes maken en de Lonneker Boerendaansers zorgen voor muziek. Zij treden rond 13.30 – 14.00 uur op. Kortom, het Streek-eetfeest is leuk voor het hele gezin.

Praktische informatie

Het Streek-eet-feest is zondag 12 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. Locatie is landgoed Hof Espelo bij bezoekerscentrum Het Koetshuis aan Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede.  Bezoekerscentrum Het Koetshuis is open van 11.00 tot 17.00 uur.

De middag is gratis, alleen voor de kinderactiviteiten is de bijdrage € 2,50 per kind.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, provincie Overijssel en de Nationale Postcode Loterij. Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten van ons kunt u vinden op www.landschapoverijssel.nl.Streek-eet-feest! Proeven van de lekkerste dingen uit de streek? Wat heeft onze leefomgeving eigenlijk allemaal te bieden? Laat je verrassen!

Aanmelden is niet nodig.

Details


Toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens Voldoende parkeerplaats
Adresgegevens:
landgoed Hof Espelo bij bezoekerscentrum Het Koetshuis aan Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede
Route (Google maps)
Activiteitenkalender
Bezoekerscentrum Hof Espelo
IMAG0106