In 2018 tijdelijk géén verhuur zomerhuis Lemelerberg

20 oktober, 2018

Chalet Lemelerberg, Hans Dijkstra

Tijdelijk géén verhuur van het zomerhuisje op de Lemelerberg in 2018

In 2018 zal het chalet op de Lemelerberg een upgrade krijgen. By Molle, die ook het Witte huis op de Horte in Dalfsen onder handen heeft genomen zal komend jaar het chalet op de Lemelerberg restylen, zodat het er weer jaren tegen kan en er prachtig uit komt te zien.

In 2018 kunt u wel het witte Huisje boeken op landgoed De Horte bij Dalfsen. Ook een prachtige locatie waar je heerlijk kunt genieten van natuur.

Meer informatie over het Witte huis >>

Zomerhuis

Op de Lemelerberg staat ons zomerhuisje op een unieke plek midden in de natuur. Je kunt er volop genieten van de overweldigende rust en het imposante uitzicht.

Chalet uit Oostenrijk

In 1925 liet de Twentse textielfabrikant Abraham Ledeboer dit chalet als bouwpakket helemaal uit Oostenrijk overkomen om te dienen als theehuis. De familie Ledeboer ging dikwijls vanuit Almelo op de fiets naar het chalet om op het terras of in de vallei thee te drinken. Dienstbodes werden vooruitgestuurd met de sjees om alvast alles klaar te zetten. Bij winterse omstandigheden werd er vanuit het chalet gelanglauft. Stille getuigen daarvan zijn de langlaufskies die nog steeds op de zolder van het chalet liggen. De kinderen gingen in die tijd mee met de slee.

Ons zomerhuisje op de Lemelerberg krijgt komend jaar een grote beurt. Vandaar dat het huisje in 2018 niet gehuurd kan worden.
Activiteitenkalender
Word donateur en geniet van een prachtige week
uitzicht Lemelerberg
't Witte Huis
uitzicht Lemelerberg
Logeren, vergaderen en tafelen in 't Witte Huis op Landgoed De Horte. Een heerlijke locatie om te zijn.